Vores træner: Leo Woer 
 
Vi er så heldige, at vi har en dygtig og engageret junior-træner. Leo har gennemgået hele DGIs tennistræneruddannelse og er også uddannet coach. Leo er meget engageret i ungdomsarbejdet:
 
- Jeg holder meget af at arbejde med børnene og se deres fremskridt. For mig er det vigtigt, at de får et godt udbytte af træningen, men at de også glæder sig til at komme. Der er stor niveau- og aldersforskel, men det tager vi højde for til træningen, hvor alle skal have udbytte af tiden uanset hvilke forudsætninger, de kommer med, siger Leo med et karakteristisk smil.
 
Leo har ikke altid arbejdet professionelt med tennis. Han har tidligere arbejdet inden for IT i 38 år og har bl.a. været direktør for både et dansk og et svensk IT selskab. Under hans mangeårige virke indenfor IT har han også arbejdet med uddannelse af bl.a. sælgere og andre nøglemedarbejdere.

De sidste 10 år har Leo drevet selvstændig virksomhed, hvor han hjælper kunder med salgs- og marketing relaterede tiltag (f.eks. hjemmesider) og udover hans mange kurser i virksomhedsledelse er han uddannet Master Hypnoseterapeut, har en NLP Master samt en Coaching certificering, og de færdigheder han har lært her, har været anvendt til at hjælpe en del mennesker, med eksamensskræk, rygeafvænning og vægttab.

Leo kan således i sin træner-gerning trække på mange kompetencer og erfaringer.

Leo stiller sig gerne til rådighed for spørgsmål og træffes på telefon 2222 4622 eller e-mail leo.woer@coast.as.

 
Med venlig hilsen                                                                                                       Tina Nedergaard                                                                                                       Ungdomsudvalgsformand