Velkommen til TIK Tennis ungdom

Tennis er en rigtig god sport for unge mennesker. Den giver god styrke og masser af kondition. I TIK tennis prioriterer vi ungdommen og har f.eks. professionel træner, så den unge får det optimale udbytte af træningen.
Vi prioriterer, at børnene har det godt og sjovt, når de træner, men vi ved også, at deres tid er lige så kostbar som voksnes med lange skoledage, venner og andre aktiviteter, derfor er det væsentligt for os, at den unge og forældre oplever at træningen giver teknisk og fysisk udbytte.
 
Da tennis er en individuel sportsgren, vil den unge opleve, at der differentieres til træningen. Nogle er meget øvede, mens andre er helt nye. Det fungerer dog godt, da alle kan lære af hinanden.
Det koster 400 kr. pr. år for børn og unge at være medlem af klubben. Det giver adgang til at benytte udendørsbaner gratis, og adgang til indendørs baner mod reduceret betaling.
 
Vi anbefaler dog, at man ikke blot er medlem, men også tilmelder sig træningen. For at blive en habil spiller er det nødvendigt at lære teknikken. Træningen koster 1.500 kr. pr. år.(1. maj - 30. april).
 
Den samlede pakke med adgang til klubbens aktiviteter og træning koster altså 1.900,-. Prisen dækker over, at klubben sponsorerer en stor del af udgifterne til træningen og arrangementer.
 
Vi er altid glade for at byde nye spillere velkomne i klubben, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står gerne til rådighed for interesserede.
 
På bestyrelsens vegne
Tina Nedergaard
Ungdomsudvalgsformand